De definitieve gids voor High pressure tackers

22 bar, daarom is dit zoveel compacter en lichter. Ze bestaan niet meer uit een klusbus en bouwplaats straat te overwegen, de tackers en nailers die werken op 8 bar. Nieuw wegens Makita kan zijn ons Japans technologisch hoogstandje het werkt met een druk welke welhaast drie keertje zo hoog kan zijn: namelijk 22 bar, High Pressure.

Via een handgreep in te knijpen ontspant een veer met het schietmechanisme en worden een nieten betreffende kracht in het bouwstof geslagen. Betreffende een nietpistool kun jouw nieten betreffende 6 tot 14 mm pootlengte verwerken.

Tackerplein kan zijn een sites winkel wegens Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en andere gespecialiseerde bedrijven welke zich richten op een bouw en afbouw in de breedste zin met het woord.

Tackerplein levert behalve al die beroemde zien tackers ook de bijbehorende bevestigingsmaterialen en compressoren.

Het collectie 22 bar werktuigen bestaan inmiddels uit twaalf 22 bar High Pressure machines, waaronder een betontacker, vijf constructie tackers, een schroefautomaat, ons slagschroevendraaier en asfaltnagel tacker. Een constructie tackers bestaan via hun lichte zwaarte en korte formaat inzetbaar in korte ruimtes.

Tackerplein is een websites winkel vanwege Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en overige gespecialiseerde ondernemers welke zichzelf focussen op de bouw en afbouw in de breedste zin betreffende dit woord.

Dankzij een hoge druk over 22 bar, mag er betreffende High Pressure ook geschoten geraken in beton met een kenmerkende kubusdruksterkte aangaande 65 N/mm². Betreffende de betontacker AN250HC bestaan constructies geoorloofd die ook met ons gasnailer ingeval ons kruitschiethamer niet realiseerbaar bestaan.

Naast de verkoop over Max tackers bent u dan ook bij het verder aan het perfecte adres voor verzorging en reparatie betreffende de tacker. Binnen het bedrijf hebben we een team betreffende ondervinden technische specialisten die die werkzaamheden doen. We proberen altijd een reparatiewerkzaamheden binnen 5 dagen uit te voeren, opdat u dan ook zo vlug mogelijk de tacker wederom kunt gebruiken. Tevens worden alle middelen welke u vanwege 13.00 uur besteld een volgende dag bij u dan ook afgeleverd (indien de middelen voorradig bestaan).

Tackerplein levert naast alle bekende merken tackers ook een bijbehorende bevestigingsmaterialen en compressoren.

Tackerplein kan zijn ons websites winkel vanwege Bouw- en Aannemersbedrijven, Timmerfabrieken, ZZP-ers en overige professionele bedrijven welke zichzelf focussen op de bouw en afbouw in de breedste zin aangaande het woord.

Voeg het eerstvolgende telefoonnummer toe aan de contactlijst over jouw mobiel en je mag het via website WhatsApp nog eerder bereiken: 0615223400

Tevens op verschillende vlakken blinkt de compressor AC310H uit. Mede door een 4-polige inductiemotor kan zijn het geluidsdrukniveau namelijk buitengewoon laag, en het werkt wel zo aardig.

Tackerplein levert naast al die welbekende zien tackers tevens een bijbehorende bevestigingsmaterialen en compressoren.

Gereedschappelijk leverancier aangaande professioneel werktuigen vanwege de vakman die geregeld met powertools werkt. Wegens echt handwerktuig en een voortreffelijke bediening gaat u dan ook naar .

Uiteraard levert Gereedschappelijk ook niet louter deze systemen maar ook de bijbehorende spijkers en dit gas.

Hier kunt u dan ook een selectie produceren uit de professionele Nietapparaten. Wij hebben lichte nietapparaten bestemd voor folie tot de zware nietapparaten passend vanwege emballage, kozijnen en verdere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *